13 iunie 2024

Carnati de porc la tigaie reteta

Reteta Carnati De Porc Proaspeti Prajiti La Tigaie In Suc Propriu Retete Mancare Rapida


Reteta carnati de porc proaspeti prajiti la tigaie in suc propriu retete mancare rapida de weekend sau Craciun,

Reteta perfecta pentru carnati de porc proaspeti prajiti rapid la tigaie, cum se fac cei mai buni carnati prajiti crocanti la exterior si suculenti la interior, urmareste reteta pentru niste carnati perfecti prajiti in suc propriu pentru masa de Craciun sau de weekend, sau pentru o masa zilnica de tip Fast Food.


Imaginati-va aroma irezistibila a carnatilor de porc proaspeti, care sfaraie in tigaie, prajiti incet in suc propriu, imprastiind arome bogate si condimentate prin bucatarie. Invelit intr-o crusta aurie si crocanta, miezul suculent si plin de savoare al fiecarui carnat ofera o explozie de gusturi autentice, perfecte pentru o masa plina de confort si bucurie. Acesti carnati sunt mai mult decat o simpla mancare, sunt o experienta culinara autentica aducand un strop de traditie si rafinament in fiecare farfurie. Perfecti pentru a fi savurati la orice masa, pentru orice moment al zilei, carnatii de porc prajiti in suc propriu sunt alegerea ideala pentru cei care apreciaza gustul autentic si preparatele de calitate. Fiecare muscatura dezvaluie un amestec perfect echilibrat de condimente si carne de porc de cea mai buna calitate, care iti rasfata simturile si te transporta intr-o lume a gusturilor autentice. Perfecti pentru un pranz rapid, o cina relaxata sau chiar un mic dejun consistent, carnatii de porc prajiti la tigaie sunt alegerea ideala pentru orice ocazie. Descoperiti placerea unei mese traditionale, pregatita cu dragoste si pasiune, si bucurati-va de gustul inconfundabil al carnatilor de porc prajiti la perfectiune.

Ingrediente carnati de porc prajiti

-1 m carnati de porc proaspeti facuti acasa sau de cumparat
-3 linguri ulei de floarea soarelui sau 1 lingura untura de porc

Mod de preparare carnati prajiti

Cum se fac carnatii prajiti urmareste reteta pas cu pas, reteta video este si pe YouTube aici,

-carnatul de porc proaspat se taie bucati la dimensiunea dorita si se inteapa cu o scobitoare pe ambele parti pentru a nu plesni in timpul prajirii,
-intr-o tigaie rece se pune foarte putin ulei sau untura si se asaza bucatile de carnati, se acopera tigaia cu capac si se aprinde aragazul,
-se gatesc carnatii la foc mediu aproximativ 5-10 minute apoi se intorc si pe cealalta parte si se continua prajirea fara capac inca 5-10 minute, pana se rumenesc frumos dupa gustul nostru,
-cand sunt gata se scot din tigaie si se servesc ca atare cu mustar si paine proaspata,
-sau cu piure de cartofi si salata de varza murata, sau cu ce ne place,
-sunt foarte buni atat calzi cat si reci, degustare placuta!
Reteta carnati de porc proaspeti prajiti la tigaie in suc propriu retete mancare rapida de weekend sau Craciun,

Reteta carnati de porc proaspeti prajiti la tigaie in suc propriu retete mancare rapida de weekend sau Craciun,