02 februarie 2024

Mancare de naut cu pui reteta

Reteta Tocanita De Naut Cu Carne De Pui Si Sos De Rosii Retete De Mancare


Reteta mancare de naut cu carne de pui si sos de rosii retete tocana sau tocanita facuta acasa,

Reteta mancare de naut cu pui, reteta tocana de naut sau tocanita de naut cu carne de pui si sos de rosii, retete mancare gatita de casa, ingredientele sunt pentru aproximativ 5 portii de năut cu pui.

Reteta mancare de naut cu carne de pui si sos de rosii retete tocana sau tocanita facuta acasa,

Imbinand aroma bogata a nautului crocant cu delicatetea suculenta a carnii de pui, unde nautul aromat se imbratiseaza delicat cu bucati suculente de pui, acest preparat reprezinta o explozie de gusturi si texturi ce te vor transporta intr-o calatorie culinara de neuitat. Descopera savoarea autentica a unei retete clasice reinterpretate cu pasiune si indrazneala intr-un fel de mancare ce te va cuceri de la prima inghititura, te va captiva si te va indemna sa repeti aceasta experienta culinara de fiecare data cand simti nevoia unui rasfat autentic pentru papilele gustative.

Ingrediente mancare de naut cu pui

-500 g naut la conserva
-400 g rosii cubulete la conserva
-300 ml apa
-5 ciocanele de pui
-3 catei de usturoi
-1 ceapa mare
-1 ardei capia
-50 ml ulei
-1 frunza de dafin
-1 lingurita sare dupa gust
-1/2 lingurita piper macinat
-1/2 lingurita boia dulce
-1/2 lingurita cimbru
-1/2 legatura patrunjel verde

Mod de preparare tocanita de naut cu pui

Cum se face cea mai buna mancare de naut cu pui urmareste pas cu pas reteta noastra, reteta video este si pe YouTube aici,

-nautul la conserva se clateste in 2-3 ape,
-ceapa se taie marunt,
-ardeiul se taie cubulete,
-usturoiul se taie marunt,
-se incinge uleiul si se caleste ceapa cu lingurita de sare pana devine sticloasa,
-se pune apoi carnea de pui si se amesteca in ceapa pana este aproape prajita,
-se pune usturoiul si dupa 2-3 minute se scoate carnea,
-se adauga ardeiul si se amesteca bine pana se inmoaie,
-se pune nautul si dupa 2 minute se pun rosiile,
-se presara condimentele dupa gust,
-se picura putina apa si cand sosul incepe sa fiarba se pun ciocanelele de pui,
-se continua fierberea la foc potrivit 30 minute, pana cand sosul se leaga,
-la final se potriveste gustul de sare si se adauga verdeata taiata marunt,
-mancarea de naut cu pui se serveste calda, merge ca orice tocana sau tocanita cu muraturi, gogosari si castraveti murati, pofta buna!
Reteta mancare de naut cu carne de pui si sos de rosii retete tocana sau tocanita facuta acasa,

Reteta mancare de naut cu carne de pui si sos de rosii retete tocana sau tocanita facuta acasa,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu