Friptura De Porc La Tigaie Cu Sos De Unt Si Usturoi Reteta Rapida Retete Mancare De Casa
Friptura rapida cu unt si usturoi, reteta carne prajita in unt cu usturoi, reteta friptura de porc rapida pentru doua portii gata in 15 minute preparata la tigaie in sos de unt cu usturoi si vin, reteta carne de porc prajita rapid la tigaie in ulei si unt cu mirodenii, retete fripturi de porc facute simplu si usor acasa in bucatarie pentru masa de weekend sau Craciun, o mancare usoara, gustoasa, delicioasa, foarte buna si aromata, carne rumena frumos la exterior dar moale si suculenta la interior.
-5 felii muschi sau cotlet de porc
-20ml ulei de masline
-50g unt
-50ml vin alb demisec
-15g usturoi
-1/2 lingurita sare
-1/4 lingurita piper macinat
-1/4 lingurita cimbru uscat
-1/4 lingurita usturoi granulat
Mod de preparare friptura de porc cu sos de unt si vin
Cum se face friptura de porc cu unt si usturoi urmareste reteta mea, reteta video este si pe YouTube aici,
-se presara cu putina sare si piper feliile de cotlet de porc si se lasa 15 minute sa prinda gust si aroma,
-se incinge putin ulei intr-o tigaie, eu am folosit o tigaie zepter,
-se adauga untul taiat cuburi, iar cand acesta este topit se pune pentru un minut usturoiul taiat marunt,
-se pune apoi carnea, vinul alb, sarea si condimentele si plantele aromatice dupa gust,
-se amesteca periodic si se intoarce carnea cand aceasta se rumeneste usor,
-se serveste calda cu grasime din tigaie, friptura merge servita simpla sau cu muraturi, branzeturi vechi, salata verde, etc.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu