Reteta Snitele De Ciuperci Pleurotus Prajite In Aluat Pane Retete Aperitive Si Garnituri De Casa
Reteta snitele de ciuperci pleurotus in aluat pane prajite rapid la tigaie, un aperitiv foarte bun, gustos, moale, fraged si pufos, un fel de mancare simplu si usor de preparat si acasa in bucatarie. Merg servite simple la mic dejun cu un sos de iaurt cu usturoi sau o crema de branza, la masa de pranz ca o garnitura langa orice friptura de carne, sau intre mese ca o gustare, sandwich, etc. Ciuperci prajite in aluat pane, gustoase, delicate, delicioase, retete si preparate culinare romanesti, sanatoase, consistente si usor de gatit.
Ingrediente snitele de ciuperci
-12 ciuperci pleurotus mari-2 oua
-80g faina
-50ml apa sau lapte
-¼ lingurita sare
-200ml ulei pentru prajit
Mod de preparare snitele de ciuperci pleurotus
Cum se fac snitelele de ciuperci urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,-ciupercile pleurotus proaspete se curata, se spala bine cu apa rece si se lasa la scurs, apoi se tamponeaza cu servetele,
-se face rapid un aluat pane, se bat spuma doua ouă cu un sfert lingurita de sare, se incorporeaza treptat 80g făină si se amesteca bine sa nu faca cocoloase, apoi se adauga 50ml apă sau lapte, pana cand se obtine consistenta unei smantani groase,
-se incinge ulei suficient intr-o tigaie, apoi se trec ciupercile prin aluatul pane pana cand sunt complet acoperite si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti pana sunt frumos rumenite,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu