Hrean Ras In Otet La Borcan Pentru Iarna Reteta De Casa Retete Sosuri Si Dressinguri
Reteta sos de hrean ras in otet la borcan preparat natural de casa fara E-uri si conservanti, retete sosuri, dressinguri, conserve, leacuri babesti foarte bune pentru sanatate, imunitate, tine raceala si gripa departe. O reteta de toamna nelipsita din orice bucatarie, servita ca sos sau dressing la supe si ciorbe, fripturi si salate, da gust bun mancarurilor gatite, este picant si aromat, desfunda nasul, te invioreaza, iti da energie.
Ingrediente hrean in otet
-1 radacina de hrean (100g)-150ml apa
-50ml otet alb de 9 grade
-1 lingurita zahar tos
-¼ lingurita sare grunjoasa
-1 borcan de 400ml
Mod de preparare hrean ras in otet
Cum se face hreanul in otet urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,-radacina de hrean se curata si se rade pe razatoarea fina,
-se pune apoi intr-un borcan hreanul ras,
-se completeaza cu apa, se adauga dupa gust otet, sare si zahar, se amesteca si se acopera borcanul cu capac,
-se pastreaza la rece in frigider si se foloseste ori de cate ori este nevoie.
Alte retete traditionale romanesti, retete sosuri si dressinguri aici, retete vegetariene aici, retete conserve si muraturi aici, retete imunitate aici, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu