Retete Macaroane Cu Branza Si Zahar Reteta Veche Taraneasca De Casa
Macaroane cu branza reteta veche taraneasca de casa, un preparat culinar foarte gustos si simplu de gatit in orice bucatarie cu paste fainoase fierte al dente in apa cu putina sare, brânză grasa si veche de vaca placut sarata rasa pe razatoarea mare, stropite cu ulei de floarea soarelui incins si servite presarate cu zahar tos.
Sunt bune si ca desert sau gustare, retete de mancare traditionala romaneasca asa cum se manca odata, consistenta, calorica si energizanta, gustul nu se discuta si nicio rețetă din ce se face in prezent nu se compara cu asta, homemade macaroni and cheese recipe, pasta with salted cheese, romanian cuisine recipes.
Ingrediente macaroane cu branza
-400g macaroane (macaroni)
-350g branza veche de vaca (cow cheese)
-50ml ulei de floarea soarelui (hot oil)
-3L apa pentru fiert (water)
-½ lingurita sare pentru fiert (salt)
-zahar tos pentru servit (sugar)
Mod de preparare macaroane cu branza si zahar
Cum se fac niste macaroane cu branza reusite urmareste reteta mea simpla si usoara, reteta video este si pe YouTube aici,-macaroanele se pun la fiert in apa suficienta cu putina sare,
-branza grasa si sarata de vaca se rade pe razatoarea mare,
-cum se alege o brânză buna pentru macaroane, trebuie sa fie untoasa, galbena la culoare si sa miroasa,
-intr-un vas se pune ulei la incins care o sa dea un gust special pastelor si branzei,
-pastele se fierb dupa preferinta 8-9 minute, eu le-am fiert usor al dente,
-cand sunt gata se scurg de apa si nu se clatesc cu apa rece,
-se adauga peste ele branza rasa si se amesteca,
-se stropesc cu ulei incins si se amesteca bine,
-dupa doua minute se servesc calde pudrate deasupra cu zahar tos.
Alte retete traditionale romanesti, retete de paste si preparate din paste aici, retete de paste cu branza aici, pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu